I chyba nie ma polskiego tłumaczenia? Na BBN jest tylko o Brianie odnotowana... Szkoda...Agrest napisał(a):Tak, pierwsza jest o nim, ale nie czytałam tej książki.
Lilia napisał(a):duzzza...
Tom 2. gorącej i emocjonującej serii rozpoczętej bestsellerem Do Szaleństwa
Data wydania: 2013-07-31
Liberty napisał(a):Mnie akurat druga część rozczarowała, ale może to tylko moje fochy
Liberty napisał(a):duzzza22 napisał(a):
Liberty co byś poleciła do czytania? Jak już jestem w fazie tego typu literatury
Tylko po polsku czy może być coś po angielsku?
Liberty napisał(a):Ha! No bo teraz to trudno powiedzieć gdzie ta linia miedzy erotyką a nie erotyką przebiega. Były czasy, gdy myślałam, że taka Quick czy Johansen były szalenie erotyczne, a teraz nawet by mi przez myśl nie przeszło wrzucić je do tej szufladki. Albo - dla mnie dużo bardziej erotyczny jest "Żelazny książę" niż "50 twarzy Greya"
Starałam się dać takie przykłady, które maja różny stopień natężenia erotycznego z ominięciem tych najbardziej szokujących (dla mnie), bo nie wiedziałam co mogłoby spodobać się Duzzz.
No to ja akurat wszystkiego nie czytałam Knox. Agreście, to może podrzuć Duzz jakieś tytuły.
Lilia napisał(a):duzzza...
Tom 2. gorącej i emocjonującej serii rozpoczętej bestsellerem Do Szaleństwa
Data wydania: 2013-07-31
Facet, o jakim marzy każda kobieta.
I nieśmiała dziewczyna, która boi się miłości…
Są Walentynki, ale Macy nie ma z kim świętować dnia zakochanych. Jej życie miłosne jest w opłakanym stanie. Może dlatego że zawsze była bardzo ostrożna – poza jedną szaloną nocą. Na szczęście jej przyjaciółka Candace postanawia zabawić się w Kupidyna. Ale kandydat, jakiego wybiera, jest ostatnim facetem, którego Macy chciałaby spotkać…
Seth właśnie wrócił do miasta po długiej nieobecności. I miota się pomiędzy opieką nad chorą babką, pracą w studiu tatuażu, występami swojego zespołu i swoją zwariowaną byłą, która nie daje mu spokoju. Poprawna, przezorna, układna Macy jest ostatnią kobietą, z jaką chciałby się wiązać...
Ale już podczas pierwszego spotkania odkrywają, że pasują do siebie idealnie – nie tylko w łóżku. Kiedy jednak ich zupełnie różne światy się zderzą, może się okazać, że żadne z nich nie wyjdzie z tego z nietkniętym sercem…
Lilia napisał(a):Sylvia Day pisze lepiej od James. Gideon Cross jest boski
Powrót do Aleja Czerwonych Latarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość