ewa.p napisał(a):też mi się Intymność podobała,naprawdę dobrze napisana...
aralk napisał(a):Kawo, seryjni faktycznie mogą znużyć, zobaczymy dwie przeczytałam, i już myślę co następne będzie
aralk napisał(a):to dosyć popularny motyw, pewnie terasz seryjnych więcej niż innych, ciężko się uwolnić od tematu
duzzza22 napisał(a):Też bym takie porównanie zastosowała
duzzza22 napisał(a):Chyba w tych wcześniejszych jest troszkę więcej romansu, a mniej sensacji...
wiedzmaSol napisał(a):Są tam jacyś policjanci?
giafia napisał(a):Intymność była pierwszą książką Jackson, którą przeczytałam . Świetnie napisana, pełna nieoczekiwanych zwrotów akcji - czyta się jednym tchem. Jackson zaczynała od romansu, ale już w kolejnych książkach romans jest niewielkim, ale jakże smakowitym dodatkiem do historii pełnych seryjnych morderców
wiedzmaSol napisał(a):Kawo, dziękuję za informację, ślepa jestem i dopiero teraz zauważyłam
muszę się w końcu zapoznać a nie siedzieć po czubek głowy w powtórkach.
duzzza22 napisał(a):A ja nie... Co prawda dawkuje ją sobie, ale dalej czytam I kupuję
basik napisał(a):Urodzona dla śmierci kolejna z cyklu Montana to kolejna świetna powieść od której trudno się oderwać.
Alvares i Pescolii prowadzą śledztwo w sprawie śmierci dwóch kobiet. Oficjalna wersja to nieszczęśliwy wypadek, ale one podejrzewają morderstwo.
Doktor Kasey podczas dyżuru w szpitalu, zauważa, że kolejna ofiara "nieszczęśliwego wypadku" jest do niej bardzo podobna. Zaczyna prowadzić osbone śledztwo w którym pomaga jej Trace samotnie wychowujący synka. On też widzi podobieństwo Kasey, do swojej zaginionej byłej żony, jak również do innej ofiary z którą się spotykał. Kasey zaczyna się bać, bo przypuszcza, że ona też jest na liście psychopaty.
Świetna, trzyma w napięciu do ostatniej strony, fajni bohaterowie i wogóle super....warto przeczytać!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość