Desdemona napisał(a):...tez czytałam Szczęśliwą zamianę.......fajnie się czytało...
przyjemna lekturka ale na pewno nie erotyk ale taki romansik gorący
Desdemona napisał(a):...tez czytałam Szczęśliwą zamianę.......fajnie się czytało...
Janka napisał(a):tajemna napisał(a):Brzmi obiecująco, coś w stylu tajemnej, gdzie ON chce zdobyć JĄ, a nie odwrotnie
Też nie lubię odwrotnie. To on musi wykonać tę robotę.
gosiurka napisał(a):Janka napisał(a):tajemna napisał(a):Brzmi obiecująco, coś w stylu tajemnej, gdzie ON chce zdobyć JĄ, a nie odwrotnie
Też nie lubię odwrotnie. To on musi wykonać tę robotę.
I tak powinno być
Lucy napisał(a):Polecam wam gorrrrący romans : ''Wbrew zasadom'' Samanthy Young. Facet pierwsza klasa , dziewczyna z tych ,które nie chcą się wiązać i facet musi je przekonać ... różnymi metodami Dużo elektryzujących scen ,humoru i trochę dramatyzmu .
sunshine napisał(a):Lucy napisał(a):Polecam wam gorrrrący romans : ''Wbrew zasadom'' Samanthy Young. Facet pierwsza klasa , dziewczyna z tych ,które nie chcą się wiązać i facet musi je przekonać ... różnymi metodami Dużo elektryzujących scen ,humoru i trochę dramatyzmu .
czy tak książka to dobry pomysł na prezent dla kumpeli?
Lucy napisał(a):Polecam wam gorrrrący romans : ''Wbrew zasadom'' Samanthy Young. Facet pierwsza klasa , dziewczyna z tych ,które nie chcą się wiązać i facet musi je przekonać ... różnymi metodami Dużo elektryzujących scen ,humoru i trochę dramatyzmu .
fanka76 napisał(a):Obecnie rownież wole współczesne chyba ze paranormal. Nakrecilam sie na wbrew zasadom dopuki nie przeczytałam ze w pierwszej osobie tylko u howard to u mbie przeszło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości