Księżycowa Kawa napisał(a):Aha, teoretycznie czytam w oryginale Póki co, przede mną jeszcze dwa tomy...
Zastanawiam się tylko, czy autorka dalej będzie pisać, czy też skoncentruje się na czymś innym...
Desdemona napisał(a):przepraszam że wtrącam się tak...ale Frost...to tylko jeden wampirek....?
wiedzmaSol napisał(a):ale jaka
wampirek niejeden, bo ma kumpli, ale jest jeszcze świetny Ghul i mamusia głównej bohaterki
są pary drugoplanowe, a ta jedna główna dostarcza wielu ciekawych atrakcji
Bombelek napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):Aha, teoretycznie czytam w oryginale Póki co, przede mną jeszcze dwa tomy...
Zastanawiam się tylko, czy autorka dalej będzie pisać, czy też skoncentruje się na czymś innym...
Gdzieś czytałam, że miało być 9 tomów Z czego ja się bardzo cieszę, bo uwielbiam... Ale w międzyczasie pojawiają się też inne pozycje... np. o Vladzie, jak na razie wydane dwie pozycje po angielsku czy O Mencheresie i chyba Spadzie? Jakoś tak...
W każdym razie... powtórzę... KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCHAM tę autorkę
wiedzmaSol napisał(a):Kawo a czytałaś sceny wycięte? Np po akcji w klubie?
Retyyy to dopiero jest gorące. No i scena z drugiej części... W życiu nie miałam takich rumieńców przy książce
Księżycowa Kawa napisał(a):Miałam do czynienia tylko z trzeba pierwszymi tomami. To jakieś dodatkowe opowiadania?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości