Nocny Anioł napisał(a):dam jej szansę, i ocenię
I to mi się podoba
Nocny Anioł napisał(a):dam jej szansę, i ocenię
Scholastyka napisał(a):ja mam do niej słabość, bo sprawia wrażenie, iz bawi ja to, co pisze....
wiedzmaSol napisał(a):nie wiem, tak mi się uroiło.
A futurystyki generalnie nie lubię poza In Death więc nawet nie próbuję
basik napisał(a):Teraz czytam Długi spacer i bardzo mi się podoba, dużo spokojnego humoru, trochę sensacji , fajni normalni bohaterowie bez żadnych zdolności paranormalnych. Takie jej powieści moge czytać z przyjemnością, bo bardzo mi przypominają książki Norki.
izkaa12 napisał(a):Pomocy! Tyle naczytałam się o tej autorce, że długo nie mogłam zdecydować się co o niej sądzić, teraz jednak czuję, że nadszedł czas, aby zapoznać się z jej twórczością, jednak widząc listę tytułów nie wiem co wybrać na początek żeby się nie zrazić. Rozumiem, że są różne gusta jednak chciałabym wiedzieć co według Was naprawdę trzeba przeczytać.
Papaveryna napisał(a):Przeczytałam "Pułapki" i jak dla mnie były dość przeciętne.Nie zainteresowały mnie na tyle,żebym w przyszłości miała chęć do nich wrócić.Parę lat temu czytałam "Bestię" i bardzo mi się podobała i jeszcze kilka innych,które nie podeszły mi szczególnie.
Zastanawiam się teraz nad "Ginevrą".Fajna jest?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość