Janka napisał(a):Dziwny, bo toSpoiler:
Jak dla mnie mało urodziwy
Lucy napisał(a):Janka napisał(a):Dziwny, bo toSpoiler:
Jak dla mnie mało urodziwy
Lucy napisał(a):Jestem ciekawa co będzie z wyjazdem Ali Drugi sezon zaczął się ileś tygodni po operacji ,może trzeci będzie po przyjeździe ze stażu ? Jestem za tym ,żeby pojechała ,a w tym czasie Maks poukładał sobie w głowie ... do Olgi też chyba coś czuje.
Lucy napisał(a):Odkryłam nowy serial (2011r.) The Killing - Dochodzenie . Jeden z lepszych seriali kryminalnych, jakie widziałam na przełomie paru lat. Skomplikowane postacie ,ciekawa fabuła i sprawca ,którego trudno namierzyć . Kończę pierwszy sezon i zabieram się za kolejny. Zastanawiam się nad książką ,bo takowa też jest.
Agaton napisał(a):Lucy napisał(a):Odkryłam nowy serial (2011r.) The Killing - Dochodzenie . Jeden z lepszych seriali kryminalnych, jakie widziałam na przełomie paru lat. Skomplikowane postacie ,ciekawa fabuła i sprawca ,którego trudno namierzyć . Kończę pierwszy sezon i zabieram się za kolejny. Zastanawiam się nad książką ,bo takowa też jest.
Pamiętam, że oglądałam, będąc jeszcze na studiach Moim zdaniem trochę przekombinowany i w pewnym momencie zaczął mnie irytować... Dałam sobie spokój jeszcze przed finałem pierwszego sezonu.
Liberty napisał(a):Za Lucy polecam Top of the Lake. Bardzo dobry serial z cudowną E. Moss; jest tak dobra jak w Mad Men.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości