Kasiag napisał(a):Suknie w większości piękne, ale dla mnie ten temat, to totalna abstrakcja, wiec trudno mi powiedzieć jaka jest moja wymarzona
aralk napisał(a):Kasiag napisał(a):Suknie w większości piękne, ale dla mnie ten temat, to totalna abstrakcja, wiec trudno mi powiedzieć jaka jest moja wymarzona
Kasiag, przyjdzie i na ciebie ten czas
Kasiag napisał(a):aralk napisał(a):Kasiag napisał(a):Suknie w większości piękne, ale dla mnie ten temat, to totalna abstrakcja, wiec trudno mi powiedzieć jaka jest moja wymarzona
Wiem, że to zabrzmi jak użalanie się*, ale nie wierzę w to
*realnie oceniam swoją rzeczywistość po prostu
aralk napisał(a):Kasiag napisał(a):aralk napisał(a):Kasiag napisał(a):Suknie w większości piękne, ale dla mnie ten temat, to totalna abstrakcja, wiec trudno mi powiedzieć jaka jest moja wymarzona
A ja powiem, że nie znasz dnia ani godziny. Moja koleżanka z pracy blisko 10 lat starsza od mła, kilka miesięcy temu znalazła swoja miłość. W tym roku wesele
Nocny Anioł napisał(a):aralk napisał(a):Kasiag napisał(a):aralk napisał(a):Kasiag napisał(a):Suknie w większości piękne, ale dla mnie ten temat, to totalna abstrakcja, wiec trudno mi powiedzieć jaka jest moja wymarzona
A ja powiem, że nie znasz dnia ani godziny. Moja koleżanka z pracy blisko 10 lat starsza od mła, kilka miesięcy temu znalazła swoja miłość. W tym roku wesele
Moja sąsiadka tuz przed emerytura była, i w końcu znalazła tego jedynego.
Nie ma reguły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości