aralk napisał(a):powodzenia w zakupach
Duzzz, tylko kredka? Rozmazujesz ja delikatnie czy nie?
Janka napisał(a):Trwała podkręcająca istnieje na pewno. Natomiast, co do prostującej, to nie wiem, czy się ją robi. Nie mam pojęcia, czy do tego byłby potrzebny specjalny sprzęt, bo jeśli tak, to kosmetyczki mogą go nie mieć. Mogło im się nie opłacić kupienie tego czegoś, bo prostowanie rzęs na pewno wykonywałyby bardzo rzadko.
Można się po prostu zapytać w jakimś gabinecie, kosmetyczka zobaczy Twoje rzęsy i najlepiej będzie mogła Ci doradzić, co zrobić. Może mogłaby polecić Ci też jakiś tusz, który szybko zasycha i się nie rozmazuje.
Dla mnie najlepszym tuszem, który pięknie maluje, bez grudek i bardzo równomiernie oraz nie brudzi skóry wokół oczu, jest Estee Lauder "Lash XL". Natomiast bardzo uważać trzeba z Estee Lauder "MagnaScopic" i kilkoma Lancome. Tusze Maybelline, jak są nowe, to nabiera się ich za dużo na szczoteczkę i trudno nimi maluje, a jak trochę ich ubędzie, to robią się super. Był kiedyś fajny tusz Heleny Rubinstein, ale już go nie produkują.
"Lash XL" daje efekt, jakby rzęsy w ogóle nie były pomalowane, tylko z natury takie piękne.
aralk napisał(a):Duzzz, jeśli chodzi o dolne to mogę cię zrozumieć. Ja mam jakieś za długie. Za długie w stosunku do górnych. I zawsze mi się rozmazują
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości