duzzza22 napisał(a):Beton też nie, ale mieszanka betonowa jak najbardziej Nie bij proszę, już milczę I nie jestem urażona. Tylko na te określenia zawsze zapala mi się czerwona lampka Tak jak mówiłam profesor od TB(Technologia Betonu) kładł duży nacisk na to
duzzza22 napisał(a):Poszłam tym tropem, który ty zastosowałaś
Janka napisał(a):Wiem, że 'beton" też nie. Właśnie miałam to na myśli, że z "betonem" byłoby jeszcze śmieszniej.
Zrobiłam żarcik o kimś, kto się odzywa do inżyniera na budowie, a nie o inżynierze, który tak mówi. To w moim pojęciu miało być śmieszne. Trudno, że mi nie wyszło, nic na to nie poradzę. Może jakiś inny żart mi się kiedyś uda. Będę próbować dalej. Na pewno nie spocznę.
Janka napisał(a):duzzza22 napisał(a):Poszłam tym tropem, który ty zastosowałaś
Nie nie poszłaś moim tropem. Pisałam o pracy naukowców spędzających lata nad produkcją specjalistycznych kosmetyków. Skoro poświęcili na coś tyle pracy, to wolę z tego skorzystać i doczekać się przewidywanych efektów, niż eksperymentować, czy da się to coś użyć jeszcze w innym celu.
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości