Janka napisał(a):I ostatnie, o co mi chodzi, to to, że całkiem subiektywnie nie lubię takich rad. Gdyby na moich oczach ktoś radził inżynierowi, żeby przy budowie czegoś zamiast cementu użył gumy do żucia, bo też się będzie trzymać, to flaki by mi się przewracały.
duzzza22 napisał(a):Jeśli pójść Twoim tropem to należałoby odrzucić wszystkie kosmetyki domowej roboty, np. peelingi.
duzzza22 napisał(a): Prawda, że nie wszystko trzeba próbować i każdego może co innego uczulić, ale to akurat może być fajne.... Ja spróbuję jak znajdę taką pomadkę, bo czemu nie? Kto nie próbuje ten nie ma
Trzeba zachować ostrożność przy wybieraniu rad, a nie ślepo wierzyć w to co radzą Ta rada dotycząca rzęs wątpie by była zła
duzzza22 napisał(a):Janka napisał(a):zamiast cementu
No nie mogę.... To też nie jest żaden przytyk czy coś takiego tylko wyrobione już u mnie spaczenie, czasem niestety... Automatyczna reakcja Gryzłam się w język i pogryzłam, ale....
Nie cement tylko mieszanka cementowa jeśli już, bo cement to najwyżej można porównać do pudru jak to miał w zwyczaju mawiać mój profesor, a potem z uprzejmą miną jak ktoś się pomylił oblewał go
Edit: To zawsze odnosiło się do kobiet, na technicznych pełno szowinistów
duzzza22 napisał(a):Dzięki kochana Chociaż nie wiem w sumie za co
aralk napisał(a):Duzzz,
duzzza22 napisał(a):Dzięki kochana Chociaż nie wiem w sumie za co
duzzza22 napisał(a):No nie mogę.... To też nie jest żaden przytyk czy coś takiego tylko wyrobione już u mnie spaczenie, czasem niestety... Automatyczna reakcja Gryzłam się w język i pogryzłam, ale....
Nie cement tylko mieszanka cementowa jeśli już, bo cement to najwyżej można porównać do pudru jak to miał w zwyczaju mawiać mój profesor, a potem z uprzejmą miną jak ktoś się pomylił oblewał go
Janka napisał(a):duzzza22 napisał(a):Jeśli pójść Twoim tropem to należałoby odrzucić wszystkie kosmetyki domowej roboty, np. peelingi.
Ależ skąd. Wyolbrzymiasz sprawę. Peeling domowej roboty użyty jako peeling domowej roboty to nie to samo, co peeling użyty jako np. odżywka do włosów.
Janka napisał(a):Zwłaszcza, że moje rzęsy w tej chwili żadnej odżywki nie potrzebują.
Janka napisał(a):Przepraszam, to miało być coś w rodzaju żartu. (Początkowo chciałam napisać "beton".) Nie chciałam tym urazić Twojego szacunku dla wiedzy specjalistycznej.
aralk napisał(a):Pamiętasz jak pisałam o maszynach, wysokościach, wielkościach, betonie itp. Cement, tfu mieszankę cementową tez można do tego zaliczyć A tak na serio, uwielbiam kiedy fachowiec poprawia. I wcale nie żartuję. Nigdy mi nie przeszkadzało kiedy osoba znająca się na rzeczy, pod warunkiem, że nie jest to sztuka, która ma do powiedzenia coś w każdej materii, prostuje czy wyjaśnia. Tak sam. A bo to mało dziwnych ludzi na świecie
aralk napisał(a):to jawna niesprawiedliwość, Duzzz nie głupio ci?
Matko, za bardzo zakręcone???? jak można???
aralk napisał(a):Duzzz, grzeszysz i tyle ci powiem
aralk napisał(a):Duzzz, hennę miałaś na rzęsach? I jak? Zastanawiam się, ale nie wiem czy własnie później nie tracą koloru?
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość