Teraz jest 22 listopada 2024, o 15:02

Diana Palmer

Post przez kasiek » 1 października 2008, o 21:51

a na jaką chcesz Obrazek do tego głębokiego tekstu każda pasuje Obrazek Obrazek

Post przez pinksss » 1 października 2008, o 23:04

Rubik obiecał że napisze Obrazek

Marcus Patchworkowy rządzi- powiedzcie czy był jeszcze jakiś taki kuriozalny bohater, bo tak sobie dumałam przy obiadku ze nie Obrazek

o,

Post przez Hebe » 1 października 2008, o 23:40

popłakałam się Obrazek Obrazek Obrazek

Marcus był jedyny w swoim rodzaju. Ale muszę przyznać ze na początku ciężko mi było przebrnąć przez Pana Patchworkowego, musiałam przeczytać inną Palmer, aby uświadomić sobie, że ten bohater jest mi znany Obrazek i wrócić do tego romansu i hmmmm docenić go (że tak się wyrażę)

Ulubiona autorka/autor: Shelly Laurenston, Anne Stuart

Post przez Fringilla » 1 października 2008, o 23:48

aż tak to nie Obrazek

Post przez kasiek » 1 października 2008, o 23:56

Moja pierwsza Palmerka to było "Pewnego razu w Paryżu" i ja tak chciałam, żeby ten Phillip był zły :)taki bardzo zły Obrazek

a ja mam jeszcze sentymencik do "Ameli", drugą taką ofiarę losu to nawet u Palmer ciężko znaleźć

Post przez Hebe » 2 października 2008, o 00:15

a Kate, ta też nie była lepsza Obrazek też ofiara do kwadratu

Post przez kasiek » 2 października 2008, o 00:20

bo jak być ofiarą to tylko totalną Obrazek

Post przez Hebe » 2 października 2008, o 00:24

trzeba przyznać Palmer pierwszeństwo w skrajnościach i hmmm niezwykłościach (bo ona potrafi stwarzać cuda, nie możliwe staje się rzeczywistością) i jak tu nie zauważać tego Fenomenu Obrazek Obrazek

Post przez kasiek » 2 października 2008, o 00:29

no Ci super męścy mężczyźni, którzy wstydzą sie kochcać przy zapalonym świelte Obrazek

Post przez pinksss » 2 października 2008, o 00:36

a tu zonk, i to jeszcze impotencja Obrazek takie rzeczy tylko u Palmer Obrazek

Post przez Hebe » 2 października 2008, o 00:40

Kasiek defekt jest defekt, co drugi to brat Frankensteina, nie chce przestraszyć kobitki. Jeśli już jest do rzeczy to rozmiar jest XXXL i też lepiej nie straszyć, niech poczuje Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Post przez kasiek » 2 października 2008, o 00:43

imptencja Obrazek a jakże............. Obrazek Obrazek

tylko u Palmer prawdziwe cuda

ale tych impotentów u Palmer to sporo było, rzecz jasna była to impotencja przejściowa Obrazek ale to slodkie, ze facet moze tylko z jedną kobietka Obrazek

Post przez Dorotka » 2 października 2008, o 01:10

Przejściowa impotencja? ..... Obrazek Hmmmm......... i potem tylko z tą jedną jedyną mógł? :mysli: .....

Wiem, wiem!!!!! Ona mu codziennie viagrę do zupy sypała! Innej możliwości nie ma. Obrazek Obrazek Obrazek

Post przez kasiek » 2 października 2008, o 01:18

o człowieku małej wiary Obrazek obywało się bez wiagry Obrazek

on ją poznał, moze nawet spędził z nią noc, ale najczęściej obywało ię bez tego i od tej pory nie mógł z innymi Obrazek

bi nieuświadomiona Obrazek miłość do niej Obrazek go blokowała Obrazek

ja uwielbiam te sceny Obrazek kiedy on jej mówi Obrazek , że z innymi nie mógł Obrazek , że inne na niego nie działają Obrazek

i jak tu nie wierzyć w prawdziwą miłość, bo przeważnie te zktórymi nie mógł, choć chciał, żeby sobue udowodnić, ze wcle tej jednej jedynej nie kocha Obrazek to były naprawdę niezłe laski Obrazek Obrazek nie to co główna bohaterka, chodząca przcietność Obrazek

Post przez Dorotka » 2 października 2008, o 01:27

O! To Palmerka koniecznie powinna zagościć w lekturach obowiązkowych, bo przecież jej książki najwyraźniej też pisane są "ku pokrzepieniu serc" niewieścich. To jak balsam dla kobiecej duszy [lub tuszy, jak kto woli]. To lek na całe zło. I na kompleksy. Wystarczy przeczytać, by uwierzyć, że moc jest z nami. Obrazek Obrazek Obrazek

Post przez Hebe » 2 października 2008, o 01:38

Obrazek Obrazek Obrazek

hmmmm i dlatego Palmer można zaliczyć do:

horroru

sensacji

romansu

komedii

fantastyki

kryminału

itd, itd...

Ta Palmer jest uniwersalna, niemal wszystkie gatunki łączy w jednej książęce

Ma kobiecina talent.....

Obrazek Obrazek Obrazek

ps. zapomnialam o czyms takim waznym jak powiesc psychologiczna, a to bardzo wazny gatunek obecny w jej prozie Obrazek: )

Post przez kasiek » 2 października 2008, o 01:40

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

nic dodać nic ująć Obrazek Obrazek Obrazek

Post przez Annette » 2 października 2008, o 19:32

O nie wierzę Obrazek

Chyba będę musiała przysiąść intensywniej do Palmer Obrazek

Post przez aga1987 » 2 października 2008, o 22:36

Ja przysiadłam, zaliczyłam po kolei całe serie począwszy od Long tall texans series, poprzez Soldier of fortun,Most wanted, aż po Hutton & co. I wiecie, co! Czyta się to fantastycznie, nie z powodu wybitnej lektury,bo część opowiadań nadaje się do kosza, ale z powodu powiązań pomiędzy poszczególnymi książkami. Nie wiem, może to tylko ja uwielbiam znajdować postaci z innych książek w ksiązce obecnie czytanej. I dlatego najpierw musialam sobie zgromadzić cały komplet, a potem już miałam raj na ziemi. I wszędzie szczęśliwe zakończenia, co przy naszym obecnym trybie życia oznacza odrobinę odprężenia, przyjemności i zapomnienia. I dlatego tak fajnie czytało się Palmerkę w kolejności. Myślę, że za jakiś czas, jak już przetrawię ten maraton uporzadkuję sobie książki nie seriami, lecz datami wydania. To też może być ciekawym doświadczeniem. Najpierw jednak muszę zapomnieć co nieco.

Post przez Fringilla » 2 października 2008, o 23:34

gratulacje, aga Obrazek

i masz, Hebe, rację całkowitą Obrazek

Post przez Kelnereczka » 5 października 2008, o 21:45

Aga, zgadzam się z Tobą. Ja też lubię znajdować kontynuację dalszych losów bohaterów książce którą "aktualnie" czytam. Lubię Palmer bo jest przewidywalna.

A tak na marginesie to jak czytam Palmer to sobie myslę co ja mam za problemy w obliczu ich problemów...Obrazek Zyć nie umierać tylko czytać Palmer dla pokrzepienia serducha ObrazekObrazekObrazekObrazek To lek na całe zło hyhy

Post przez Ajkela » 15 października 2008, o 23:53

Co zrobić jak koleżanka przysyła ci pocztą książki, a wśród nich jest Diana Palmer. Obrazek No cóż trzeba się poświecić i przeczytać. To nie była moja pierwsza Palmer więc szoku nie przeżyłam. Obrazek "Gorączka nocy" zawiera wszystko to o czym pisałyście w wątku. Obrazek Jesteście Dziewczyny niesamowite. Nieźle się ubawiłam. Patchworki były najlepsze. Jak Kelnereczka zaczęła wyjaśniać Kirsty o co chodzi z patchworkami i napisała: on robi patchworki to go odpręża to nie mogłam przestać się śmiać. Obrazek

A wracając do książki to mamy bohatera, który jest typowym macho. Jest też w jednej krwi Czerokezem i nieślubnym dzieckiem. Obrazek Tylko nie wiem czy jest bogaty bo raz autorka pisze, że wuj zabezpieczył jego przyszłość a na tej samej stronie pisze, że tylko dom i samochód nie były obciążone długami. Obrazek Bohaterka tak naiwna, że aż chce się ją trzasnąć Obrazek, co z tego że pracuje i opiekuje się dziadkiem i bracmi. Oczywiście dziewica i nie wie nic o seksie. Zachodzi w ciążę podczas pierwszego razu. Różnica wieku między bohaterami też jest. Najbardziej rozbawił mnie dialog między bohaterami na temat opery. Obrazek Momentami było tak słodko, że aż mdliło.

Obrazek

Dobra a teraz się przyznam, że bohater tu mi się się nawet podobał z tych Palmer co czytałam. Także pewne momenty dotyczące zakochania u niego, dopóki nie dochodziło do pocałunku. Obrazek

Kończę już powoli tą moją przemową. Nie zarzekam się, że już nigdy nie przeczytam Palmer, ale na razie ma dość tych niesamowitych przeżyć. Obrazek

Post przez Fringilla » 16 października 2008, o 00:11

grunt to dobra zabawa Obrazek

Post przez kasiek » 16 października 2008, o 00:12

bo Palmer to sie chyba nie umie zdecydować, czy bohater ma być bogaty czy nie Obrazek parę razy mi sie zdarzyło już, ze odnosiłam wrażenie, ze koles jest bogaty a potem zonk czytam inną ksiazkę Palmer a tu się okazuje, że ten sam bohater jednak tak bogaty nie jest, albo jest bogaty tylko nie aż tak bardzo Obrazek

Ulubiona autorka/autor: chase loretta

Post przez olly3 » 16 października 2008, o 00:25

Bo raz chodzi, że jest bogaty materialnie, a raz, że duchowo Obrazek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do P - Q