faris napisał(a):Przeczytałam 2 i 3 część, o matulu, czemu ja to tyle odkładałam... obie części wspaniałe. Ci faceci są wspaniali, zresztą dziewczyny też. Faceci się przytulają, razem kąpią, a mimo to kipi od nich męskością, seksem i pociągiem do dziewczyn, mrrr
Teraz mam dylemat... co czytać, kontynuować czy zrobić odskocznię... ale chyba poczytam coś innego, bo się nakręcę na tych samców, a żadnego własnego nie mam, szkoda by mi było tylko
Desdemona napisał(a):....skończyła wczoraj Mrocznego kochanka...no i....kurczę, naprawdę spodobało mi się...właściwie od samego początku czytanie było czystą przyjemnością...fajni bohaterowie....oczywiście Ghrom....uf... tylko ta nasza rodzima okładka jakoś go chyba nie przedstawia... te jego włosy....mroczna twarzyczka...i okulary...graficy chyba nie przeczytali książki dając na tapetę jakiegoś chuderlaka z krótką fryzurką....no ale od czego jest wyobraźnia....
...Beth też fajna...mająca charakterek...szczególnie później jak broniła Ghroma....i kiciuś był ...tylko co z nim zrobili ...chyba Zbihr go nie zjadł....
....rewelacyjne wogóle banda ma imiona....
...fajna intryga z reduktorami....podoba mi się....mroczno...brutalnie....i policjancik też jest ekstra...
....ale powalające są nie które określenia....padłam ze śmiechu przy krwiczce ...
...fajne...bardzo fajne....
...mam nadzieję iż kolejne tomiszcza też taką niespodziankę mi sprawią....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości