wiedzmaSol napisał(a):Janko, Hollywood to podrywacz, ale jak znalazł swoją Mary to już żadna inna go nie interesowała. No i oczywiście jest największym przystojniakiem. Ciacha filmowe mogą się schować
Aniołku, bo jak ktoś o coś pyta albo mówi że ma wątpliwości to mnie aż świerzbi żeby cokolwiek napisać, powiedzieć, wyjaśnić hamuję się ale czasem muszę bo się uduszę zresztą szkody nie narobiłam bo jak widzisz Adra się domyślała przecież ja nie złośliwie
a powtórkę... Mnie też korci, ale ulegnę w wakacje. Nie mam książek, to mnie trochę stopuje.
Faris, podejście bardzo Jankowe. Takie dla niej charakterystyczne że nawet się nie dziwię
Desdemona napisał(a):...no dobra dziewczyny...poszalałam...kupiła 8 tomiszczów.... ....przesyłkę mam gratis i utargowałam jeszcze 2 dychy...to moja inwestycja na dziś....postanowiłam że tydzień na moto nie będę jeździć....ale Ward mam
....spoilerów nie czytałam....choć kusiło....ale mam silną wolę i jak książeczki dotrą, a mam nadzieję iż w przyszłym tygodniu dostanę je w swoje łapki zaczynam znów wampirojadę....
...tam tez takie ciacha są...?
Nocny Anioł napisał(a):nic na sile, ale warto
Adrastea napisał(a):Skończyłam właśnie Z i się zastanawiam, czemu tak na długo go zostawiłam i to jeszcze w takim momencie zdecydowanie to dobre było
duzzza22 napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):nic na sile, ale warto
Wiem, wiem, ale jakoś ciężko się zebrać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości