Levanda napisał(a):Kochane, niedawno dyskutowałyśmy tu o łupieżu i polecałyście mi różne szampony. W końcu udałam się do apteki i kupiłam szampon Pirolam o pojemności 60 ml. W aptece była promocja i zapłaciłam 19,90 zł. W tej aptece akurat cena normalnie sięga 30 zł. Jak sprawdziłam w necie, to ceny mocno się wahają.
Użycie proste - nakładamy na mokre włosy, a powstałą pianę pozostawiamy na około 5 minut.
Różnica taka, że Byłam w szoku! Po pierwszym użyciu zauważyłam niesamowitą różnicę. Łupież zniknął po 3 użyciach! Nie wiem, czy to moje włosy są tak podatne, czy ten produkt tak dobry. Teraz mam zamiar kupić kolejne opakowanie i stosować szampon profilaktycznie, raz w tygodniu, jak zaleca producent.
aralk napisał(a):Levanda, może akurat trafiłaś na produkt, który jest dla ciebie idealny. Ja (tfu, tfu) chyba nigdy w życiu nie miałam łupieżu, ale znam niejedną osobę, która walczy z nim latami
Zephire napisał(a):Levanda napisał(a):Kochane, niedawno dyskutowałyśmy tu o łupieżu i polecałyście mi różne szampony. W końcu udałam się do apteki i kupiłam szampon Pirolam o pojemności 60 ml. W aptece była promocja i zapłaciłam 19,90 zł. W tej aptece akurat cena normalnie sięga 30 zł. Jak sprawdziłam w necie, to ceny mocno się wahają.
Użycie proste - nakładamy na mokre włosy, a powstałą pianę pozostawiamy na około 5 minut.
Różnica taka, że Byłam w szoku! Po pierwszym użyciu zauważyłam niesamowitą różnicę. Łupież zniknął po 3 użyciach! Nie wiem, czy to moje włosy są tak podatne, czy ten produkt tak dobry. Teraz mam zamiar kupić kolejne opakowanie i stosować szampon profilaktycznie, raz w tygodniu, jak zaleca producent.
Lev, a z samymi włosami nic Ci się nie dzieje? Bo ja używałam Nizoralu i co prawda łupież szybko zniknął, ale co z tego skoro włosy przypominały siano i nawet odżywka nie pomagała.
duzzza22 napisał(a):Dla mnie to wyczyn myć co drugi dzień... Nadal myję rano, ale jednak to już znaczny postęp
Zephire napisał(a):Dziewczyny, FM Group ma mgiełki do włosów takie, że można sobie zrobić zestaw z danym perfumem z ich oferty. Polecam, bo esencje zapachowe mają wykupione z markowych perfum (nie są to podróby, bo nie udają tych perfum danych marek - marka jest zawsze FM, ale można np. kupić zapach Channel i podobne )
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości