Lucy napisał(a):Mnie też się bardzo podobała oprócz śledztwa ,historia jej życia osobistego jest bardzo interesująca. Niemiec świetny i kwestia zostania babcią ... nie mogę się doczekać co będzie dalej.
basik napisał(a):Weż moją duszę Yrse Sigurdardottir jest jeszcze lepsza niż pierwsza część. Podoba mi się sposób prowadzenia śledztwa przez bohaterkę, powiązanie historii z terażniejszością a przede wszystkim fakt, że nie jest tak bardzo tragiczna i smutna jak większość powieści skandynawskich pisarzy.
aralk napisał(a):basik napisał(a):Weż moją duszę Yrse Sigurdardottir jest jeszcze lepsza niż pierwsza część. Podoba mi się sposób prowadzenia śledztwa przez bohaterkę, powiązanie historii z terażniejszością a przede wszystkim fakt, że nie jest tak bardzo tragiczna i smutna jak większość powieści skandynawskich pisarzy.
oj, tak
Lucy napisał(a):''Złudzenie'' Thomasa Erikson - niesamowicie wciągająca książka ,ciekawi bohaterowie ,nieoczekiwane zwroty akcji i zaskakujące zakończenie . Niby czegoś się domyślałam w połowie czytanie ,ale jednak wbiło mnie w siedzenie Konkretnie chodzi o osobę ,która kierowała WSZYSTKIM. Mimo objętości ,książkę szybko się czyta i nie mamy do czynienia z drobniutką szlag trafiającą czcionką.
aralk napisał(a):To pojedynczy tytuł, czy w drugim wyjdzie, że porzucili wszyscy wszystkich
basik napisał(a):Lucy napisał(a):''Złudzenie'' Thomasa Erikson - niesamowicie wciągająca książka ,ciekawi bohaterowie ,nieoczekiwane zwroty akcji i zaskakujące zakończenie . Niby czegoś się domyślałam w połowie czytanie ,ale jednak wbiło mnie w siedzenie Konkretnie chodzi o osobę ,która kierowała WSZYSTKIM. Mimo objętości ,książkę szybko się czyta i nie mamy do czynienia z drobniutką szlag trafiającą czcionką.
No to kolejna książka, którą muszę gdzieś zdobyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości