aralk napisał(a):Nie za bardzo mam co skracać, bo ja nie lubię długich paznokci i ich nie mam - może inaczej, aby długie były ładne, muszą być ładne i paznokcie i dłonie. Nic mnie nie denerwuje bardziej niż długie paznokcie i brzydkie dłonie Ale każdy ma inaczej
A teraz już i tak nie maluję, bo zaraz mi odpryskiwały, więc może powinnam tylko odzywką się pobawić, ale którą? Znowu tą 8 w 1
duzzza22 napisał(a):Janko proszę bardzo Troszkę nie podobają mi się te kolczyki tej dziewczyny, ale że z sensem mówi to sobie obejrzałam i wyciągnęłam kilka wniosków ze swojego piłowania paznokci i obcinania skórek Co do skórek to ja używam tego czegoś o czym ona mówi, że ma rowek i jest nie za dobre więc chyba zacznę to robić cążkami Po piłowaniu nie używam polerki Jakoś tym drobniejszym papierowym biorę, ale może powinnam spróbować inaczej... Metalowego pilnika nie używam albo używam tak jak ona, żeby to co mam pod paznokciem wyciągnąć Spróbuję też tak nakładać lakier jak ona, ale nie wiem czy mi się to uda
duzzza22 napisał(a):A kupiłaś zestaw czy oddzielnie? Ja zamierzam kupić oddzielnie, bo nie wszystkie mi są potrzebne. Muszę przede wszystkim zaopatrzyć się w taki do podkładu, pudru, do bronzera i jeszcze na pewno do eyelinera Pewnie zainwestuję też w jakiś do cieni, chociaż mam jeden całkiem znośny
aralk napisał(a):Duzzz, goldenrose ma niezłe pędzle. Ja mam 3 czy 4 i nie narzekam Tylko chyba nie maja zestawów. Ja kupowałam oddzielnie
Janka napisał(a):duzzza22 napisał(a):Janko no właśnie ja też się boję, że nie będę używać, używać będę do podkładu, pudru i bronzera to na pewno, a co reszty może z czasem
To może nie kupuj wszystkich potrzebnych na raz, tylko pojedyńczo. Jak się przyjmie, to następny.
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość