aralk napisał(a):Duzzz, jak u ciebie ślicznie
Ja w niedzielę tez pracowałam w ziemi. Mam wrażenie, że skopałam połowę Legionowa Bratki i stokrotki posadziłam, bo mnie szlag trafił jak zobaczyłam co właścicielka terenu tam zrobiła. Ale teraz jest fajnie A co najlepsze jestem opiekunem na dochodzenie, jak coś nie wyjdzie to moja przyjaciólka dostanie po głowie, a nie ja
duzzza22 napisał(a):aralk napisał(a):Duzzz, jak u ciebie ślicznie
Ja w niedzielę tez pracowałam w ziemi. Mam wrażenie, że skopałam połowę Legionowa Bratki i stokrotki posadziłam, bo mnie szlag trafił jak zobaczyłam co właścicielka terenu tam zrobiła. Ale teraz jest fajnie A co najlepsze jestem opiekunem na dochodzenie, jak coś nie wyjdzie to moja przyjaciólka dostanie po głowie, a nie ja
Dziękuję Widzę, że z Ciebie też pracuś A może jakieś zdjęcie uda Ci się zrobić? Stokrotki to te różowe?
Lucy, ale wszystkiego? Ja mam hmm bardzo dużo drzewek i w sumie nawet jeszcze się nie doliczyłam ile Pokażę wam te nowo zasadzone, bo jest ich... 19+3+4 czyli w sumie 26, a jeszcze świerki będę sadzić tylko nie wiem na które się zdecydować A owocowych to mam jeszcze więcej
aralk napisał(a):Duzzz, jak tylko pojadę po zawirowaniach zdrowotnych na odpoczynek do Legionowa, to zrobię fotki Stokrotki różowe i czerwone
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości