"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".
Odnośnie horoskopu to żywcem zdarty od Pilipiuka. To on napisał i opublikował, m.in. w zbiorze opowiadań pt: "2586 kroków". Bardzo polecam, bo świetna, zabawna i wciagająca lektura.
"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".
Ostatnio go jakoś moje staniki nie interesują Przynajmniej, gdy jestem w domu, bo jakiś czas temu wchodząc do domu leżał mój stanik na środku Zresztą ostatnio to mi nawet w szafie nie plądruje, więc musicie czekać