Agrest napisał(a):Oj, jest tego więcej, Agatonie.
Chociaż... Może... One faktycznie dobre są? Albo lepsze niż oryginał? Nie będę się źle wypowiadać, tylko zdziwiona jestem.
Agaton napisał(a):Przeczesuję neta i dowiaduję się różnych rzeczy Jedna z bardziej utalentowanych autorek fanfickowych prawdopodobnie niedługo wyda swoją pierwszą książkę, więc muszę się spieszyć i ściągnąć jej teksty z AO3 póki mam okazję - jutro czeka mnie pracowity dzień
Agrest napisał(a):Chociaż... Może... One faktycznie dobre są? Albo lepsze niż oryginał? Nie będę się źle wypowiadać, tylko zdziwiona jestem.
Naprawdę jesteś zdziwiona? Wydawnictwo, które wypuściło Greya, zaliczyło dzięki niemu najbardziej dochodowy rok w swojej historii Mnie to nie dziwi, że inni też by chcieli trochę z tego uszczknąć. Jednym się wydaje, że drogą do sukcesu będzie tematyka, innym że okładka, a jeszcze innym, że pochodzenie tekstu...
(Agatonie, nie nadążam już za twoim tempem zmieniania postów )
aralk napisał(a):Agaton napisał(a):Przeczesuję neta i dowiaduję się różnych rzeczy Jedna z bardziej utalentowanych autorek fanfickowych prawdopodobnie niedługo wyda swoją pierwszą książkę, więc muszę się spieszyć i ściągnąć jej teksty z AO3 póki mam okazję - jutro czeka mnie pracowity dzień
nasza czy obca?
Liberty napisał(a):No to się AAR obudziło. I obnażyło, po raz kolejny, swoje dość obłudne oblicze. Póki Ashley była autorką self publish główne fora i blogi romansowe udawały że nie istnieje. Jak tylko ogłosiła, że ma wydawcę posypały się recenzje. AAR nic się nie uczy na swoich błędach. Wcześniej tak pominęło erotyczne romanse i te z gatunku LGBTQ. Z resztą nadal pod tym względem nędznie u nich.
gmosia napisał(a):może i gdzieś zagościło, ale tutaj nikt mnie na codzień nie wyzywa, a jak by spróbował, to by szybko pożałował...
właśnie nie czytam tej nowo wydanej, bo mnie książka o tatusiu zniechęciła.
przeczytałam sobie raid, było lepsze. jeszcze sobie jakąś tam załatwiłam, ale nie wiem, kiedy do niej zajrzę.
Powrót do Wiadomości i publicystyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości