Lilia napisał(a):Wszystkie wydane u nas? Tak. Niektóre po kilka razy. (Pierwszą chyba pięć razy).
Lilia napisał(a):Bardzo niezłe. Wydanie kieszonkowe Prószyńskiego chodzi po 40 zł Ja dałam, gdy wyszło, 14,50
cena 80 zł to średnia. te wydania chodzą od 65 do 120 zł.
sunshine napisał(a):Tak z ciekawości bo mnie teraz naszło czy któraś z Was przeczytała wszystkie książki z serii In death?
wiedzmaSol napisał(a):Aniołku, odpowiadam na Twoje pytanie o opisowość. Opisów przyrody czy otoczenia nie jest dużo, sporo jest tekstu niedialogowego, ale to głównie śledztwa, prowadzenie akcji, czyli się dzieje. Dialogi jak najbardziej też są i to takie że czasem można paść ze śmiechu. Eve ma awersję do balów i konwenansów (brzmi znajomo? ) i niewiele sobie z nich robi, na spotkania towarzyskie wieczorowe często przybywa w zwykłych ciuchach, nieodpowiednich bardzo. Musisz spróbować i sprawdzić. Nie wiem czy lubisz Norę Roberts, ale nawet jeśli nie to ta seria nie jest jej typowym tworem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości