przez mewa » 5 września 2008, o 10:31
Siedzi dwoch wedkarzy i ryby łowią. Cisza. Spokój. Piwo pociągają. Nagle jeden się odzywa:
- Wiesz, co stary, ożeniłem się.
- No, co ty! Czemu nic nie mówisz?!
- E, bo tu nie ma o czy mówić.
- Nie gadaj, ładna dziewucha?
- No, co ty, brzydka jak noc.
- To w łóżku, chociaż fajna?
- Naaaah, jak kłoda leży.
- To może zaradna, gospodarna jakaś?
- Nieee, wszystko jej z rak leci.
- No to po cholerę ty żeś się z nią ożenił?!
- Staaary, jak się zesra, to tyle robaków, ze nigdzie nie nakopiesz
W czasie wielkiej burzy facetowi zerwało blachę z dachu. Trochę ją pogięło, przy okazji więc zabrał to do mechanika, żeby ją wyprostował. Po dwóch dniach mechanik dzwoni do niego:
- Panie, nie mam pojęcia, co pan z tym autem zrobił, ale za tydzień będzie do odebrania...
Pewien facet jechał pospiesznym z Krakowa do Poznania i zależało mu na tym, żeby nie zaspać. Woła konduktora i mówi:
- tutaj proszę, dwieście złotych dla pana, tylko ja w żadnym przpadku nie mogę zaspać, mam ważne spotkanie w Poznaniu. Problem polega na tym, że ja jak się mnie budzi jestem okrutnie agresywny. I stąd moja wielka prośba - choćbym się darł, bił, kopał i wrzeszczał, że ja tu nie wysiadam, bardzo proszę mnie - nawet siłą - wyrzucić z pociągu!
- Nie ma sprawy - mówi konduktor i bierze kasę.
Następnego dnia w Szczecinie do elektrowozu wpada wściekły facet i krzyczy:
- k****, chuje pierdolone, kasę wam dałem a wy co? Najebani byliście???
- Coś facet wkurwiony jest .... - mruczy jeden konduktor do drugiego.
- No... i to nawet bardziej niż ten, którego wyjebaliśmy z pociągu w Poznaniu...
Godzina 3 w nocy, zdenerwowany tata czeka na powrót syna do domu. Nagle drzwi się otwierają i wchodzi syn.
- Synku, gdzie byłeś??? My tu z mamą się martwimy, już myśleliśmy, że coś ci się stało...
- Tato - dzisiaj odbyłem pierwszy stosunek w moim życiu!
- Aaa, to trzeba było tak od razu... Usiądź, napijemy się wódeczki, wypalimy papieroska i opowiesz mi jak było.
- Napić się możemy. Wypalić też możemy. Ale siadać, to ja na razie nie mogę...