maddalena napisał(a):Właśnie zakupiłam na allegro, Wieczną lilie- warto czy stracone pieniądze?
ewa.p napisał(a):tez to kupiłam na allegro jakiś czas temu i właśnie po powtórnym czytaniu nie byłam aż tak zachwycona jak wtedy,kiedy czytałam po raz pierwszy.Może to inna perspektywa,inaczej czyta się mając lat 20 a inaczej odbiera sie książkę mając prawie czterdziestkę.Książka nie jest zła,choc ja zdecydowanie preferuję To samo niebo.Jeszcze jedno,te książki powinny sie znaleźć raczej w serii romans paranormalnySpoiler:
Księżycowa Kawa napisał(a):maddalena napisał(a):Właśnie zakupiłam na allegro, Wieczną lilie- warto czy stracone pieniądze?
Wydaje mi się, że nie. W każdym razie sama planuję kiedyś zakupić.
"Wieczną lilię" wspominam ze sentymentem między innymi dlatego, że za drugim razem również mi się podobała. Z kolei "To samo niebo" było niezłe, ale nie za bardzo podobała mi się końcówka.
aralk napisał(a):Chyba zerknę na tę Lilię
edit: już zarezerwowałam
maddalena napisał(a):Pozostaje mi, zaufać Twojej ocenie.
maddalena napisał(a):Aaaaaaaa, mogłam się zroientować, że to paranolmal ale cóż, jak to mówią kiedyś musi być ten pierwszy raz.
aralk napisał(a):To samo niebo podobało mi się, ale za diabla nie pamiętam końcówki
aralk napisał(a):Kawo, zabij mnie nic nie pamiętam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości