Janka napisał(a):Duzz, to masz podobnie jak ja. Też musiałam mocno ściąć.
Czy można przekarmić paznokcie?
Kupiłam intensywną kurację do stosowania codziennie przez dwa tygodnie. Zamiast lepiej, zrobiło się gorzej. Zaczęły mi się łamać i kruszyć. Odstawiłam kurację i wróciły do normy. Teraz nie wiem, czy powinnam mimo wszystko dociągnąć ją do końca, że może wtedy dopiero będzie pozytywny efekt, czy wywalić do kosza i zapomnieć.
duzzza22 napisał(a):Może coś być w tej kuracji co jest nie zdatne dla Twoich paznokci. A dużo ci jeszcze jej zostało? Ile czasu?
Janka napisał(a):duzzza22 napisał(a):Może coś być w tej kuracji co jest nie zdatne dla Twoich paznokci. A dużo ci jeszcze jej zostało? Ile czasu?
Byłam równo w połowie.
Właściwie muszę zadbać tylko o jeden paznokieć, o ten, co świruje. Pomyślałam, że inne przy okazji wzmocnię. Nie przyszło mi do głowy, że jak one są zdrowe i ładne, to może im niczego nie trzeba.
aralk napisał(a):Duzzz, zastanów się nad tymi lakierami, które polecałam ostatnio. Ja na nie nie narzekam, ale moja koleżanka twierdzi, że jej farbują płytkę. Widziałam i albo nie stosowała podkładu, choć twierdziła, że stosowała, albo ma zniszczoną i dlatego tak łapie
duzzza22 napisał(a):Nie mogę znaleźć Gdzie kochana dokładnie?
Lorelei napisał(a):Duzz, ja cały czas kupuje wibo Tak ok. 3 dni mi się trzymają Czasem krócej jak przy nich skubię
faris napisał(a):Ja od pewnego czasu tylko głównie Wibo kupuję, bo tanie i mają sporo fajnych kolorków.
Miałam różne odcienie różu/koralu, czerwonego, zielonego i fioletu, wciąż poluję na jakieś fajne niebieskie.
Czerwony na paznokciach u stóp ładnie mi się trzyma z tydzień (kąpię się codziennie, więc to długo jak dla mnie).
Z żółtym kolorem był taki problem, że baaaardzo barwił płytkę. Jasnozielony ładny tylko w buteleczce, na paznokciach wyglądał okropnie.
Na dłoniach około 3-4 dni dobrze się trzymają. Czasem coś odpryśnie, czy sama odskubię, ale ja tam nie panikuję tylko maluję taki odprysk, całego paznokcia mi się nie chce.
Jutro będę testować ten żelowy, zobaczę co to za cudo
aralk napisał(a):duzzza22 napisał(a):Nie mogę znaleźć Gdzie kochana dokładnie?
Niemal na wysokości Banku PKO BP, po drugiej stronie. Mała dziupelka między jakimiś sklepikami. Jutro mogę zobaczyć jaki to numer, bo nie mam pojęcia, chyba, że wyszukam jakoś. Moment.
duzzza22 napisał(a):W czwartek pewnie wstąpię
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości