przez Duzzz » 5 marca 2013, o 15:43
Janka napisał(a):To jest blady pomarańczowy, który oni proponują na wiosnę 2013. Plus intensywny pink i bordowy.
Trzy z tej samej grupy kolorów w różnej skali intensywności barwy. (W ubiegłym roku były 3 kolory dżinsowe: jasny, średni i bardzo ciemny.)
Z ciekawości sama sobie obejrzałam je
Lore fajne kolorki
aralk napisał(a):ja tez mam dzisiaj dwa kolory - szary i niebieski
Strasznie lubię takie połączenia
U mnie kilka odcieni szarego obowiązkowo musi być jak się kończy dokupuje
Sol neutralny i chyba nawet dostałam wczoraj podobny
A przynajmniej mam nadzieję, że będzie taki jak Twój
Moje wróciło do domu z jakąś torebeczką i powiedziało, że dla mnie mazidła
Dostałam dwa lakiery.. Tusze do rzęs czarne dwa i błyszczyki w ilości również dwa
Wszystko Eveline.
Taki jeden..
I z tego 601
Do tego błyszczyki...
Drugi bezbarwny i już bez efektu powiększenia...
Sol, a próbowałaś drobniejszą częścią pilnika lekko spiłować płytkę paznokcia?
“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise