ewa.p napisał(a):tez mam dość mały,ale od czego są staniki push up?
Też zaczynałam od push-upów. Teraz już mogę sobie pozwolić na wszystkie inne.
Desdemona napisał(a):..też się wahałam jak pierwszy raz kupowałam przez internet, ale zawsze wcześniej kontaktuje się z sprzedawcą czy mogę dokonać wymiany albo zwrotu...wymieniałam tylko raz...i to przez pomyłkę sprzedawcy...ale oczywiście każdy inaczej podchodzi do zakupów internetowych...ja osobiście nie znoszę chodzenia po sklepach, galeriach itp....
a te kupiłam mocno przecenione a w sklepie kosztują dwa razy tyle...
LiaMort napisał(a):fajne Des.
a ja sobie kupiłam dzisiaj spodnie... ekhm.. w moim ulubionym kolorze z różowym paseczkiem..xD świetnie leżą..xD
Janka napisał(a):kasiek napisał(a):Nie, nie jestem zgrabna... nie mam biustu, a bym chciała , bardzo bym chciała
Poczekaj troszkę, z wiekiem rosną.
Też zawsze chciałam, a teraz już nie muszę na nic wyczekiwać. Pojawiły się i są.
Desdemona napisał(a):....właśnie sprawiłam sobie na wiosnę takie oto wdzianko...
...przymierzałam w sklepie a w internecie dopiero upolowałam.....
...obok czerni przekonałam się do czerwieni...a co tam...luby powiedział iż w tłumie od razu mnie zauważy...
maddalena napisał(a):Desdemona napisał(a):....właśnie sprawiłam sobie na wiosnę takie oto wdzianko...
...przymierzałam w sklepie a w internecie dopiero upolowałam.....
...obok czerni przekonałam się do czerwieni...a co tam...luby powiedział iż w tłumie od razu mnie zauważy...
jest haftowany?
aralk napisał(a):Lia, pochwalisz się?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości