Teraz jest 21 listopada 2024, o 17:32

kochankowie/seks na łóżku do masażu

Nie pamiętasz tytułu dawno przeczytanej książki? Spróbujemy pomóc!
Regulamin działu
REGULAMIN DZIAŁU: zanim zapytasz - przeczytaj!
POMOC - pytania i problemy.

Archiwum czyli ZNALEZIONE! TYTUŁY.

Jeśli Twój tytuł został rozpoznany / przypomniany /odnaleziony - oznacz, prosimy, stosownie temat (dodaj ZNALEZIONY w jego tytule)!

Ulubiona autorka/autor: ...

kochankowie/seks na łóżku do masażu

Post przez Petitka1984 » 4 lutego 2013, o 08:26

Jak zwykle po weekendzie, znów przyszedł mi do głowy motyw z jakiegoś harlequina. Podejrzewam, że była to seria Światowe życie, ale pewności nie mam, bo czytałam e-booka.
Prawdę powiedziawszy, nie pamiętam prawie nic. Bohaterowie są kochankami i to on dyktuje warunki. Nie kojarzę, jak to się stało, że zostali kochankami - kołacze mi się, że mógł to być jakiś szantaż, psychologiczna gra, coś w tym stylu. Być może chodziło o jakiś układ coś za coś.
W każdym razie, wiem, że była tam taka scena, w której on zorganizował dla niej masaż (ona chyba za bardzo nie chciała), oczywiście w swoim domu. Przyglądał się całej tej sytuacji, a potem kochali się (chyba) na łóżku do masażu. To chyba było na jakimś patio nad basenem?
Nie wiem, czy sobie czegoś nie dopowiadam, ale dla niej to chyba było dosyć upokarzające.

Czy któraś z Was kojarzy coś takiego? Z góry dzięki za pomoc.

Ulubiona autorka/autor: Janet Evanovich

Post przez Janka » 4 lutego 2013, o 15:46

Mnie coś świta, ale tak delikatnie, że nie chwycę.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata

Post przez Duzzz » 4 lutego 2013, o 17:12

Hmm a to nie było tak, że on ją zabrał w jakąś podróż biznesową, nie wiem czy do swojego hotelu czasem nie, jej się chyba nie za bardzo podobało i o coś się pokłócili? Coś mi się tylko takiego kojarzy, że czytałam :bezradny:

“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”
― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.”
― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Ulubiona autorka/autor: ...

Post przez Petitka1984 » 4 lutego 2013, o 17:27

Ogólnie czarna plama, więc nie mówię, że nie, chociaż bardziej mi się kojarzy, że to bylo w jego domu, może faktycznie gdzieś wyjechali, ale przecież obrzydliwie bogaci kapitaliści mają po kilka domostw. Może ten dom znajdował się w jakichś tropikach albo na wyspie? :mysli: Nie am pojęcia.
Kojarzę tylko tę 1 scenę z masażem. Wydaje mi się, że ona była zaskoczona, że on będzie ją obserwował, a jeu chyba zależało, żeby ją całkowicie rozluźnić i rozbroić tym masażem, ale to byl taki obosieczny miecz, bo w końcu chyba cała sytuacja obróciła się przeciwko niemu - no to pojechałam...tutaj mogla mnie fantazja ponieść...

Powrót do Punkt Tytułów Zagubionych