Teraz jest 21 listopada 2024, o 17:41

Szukam romansu: ona - niania , on - wujek 3 sierotek

Nie pamiętasz tytułu dawno przeczytanej książki? Spróbujemy pomóc!
Regulamin działu
REGULAMIN DZIAŁU: zanim zapytasz - przeczytaj!
POMOC - pytania i problemy.

Archiwum czyli ZNALEZIONE! TYTUŁY.

Jeśli Twój tytuł został rozpoznany / przypomniany /odnaleziony - oznacz, prosimy, stosownie temat (dodaj ZNALEZIONY w jego tytule)!

Szukam romansu: ona - niania , on - wujek 3 sierotek

Post przez mundzia » 15 listopada 2012, o 20:11

Witam,
szukam romansu współczesnego. Z tego co pamiętam, to mężczyzna "dostał w spadku" trójkę dzieci. Był bratem któregoś z ich rodziców. Zatrudnił młodą nianię. Oczywiście ona pokochała dzieci i vice versa. Z tego co jeszcze mi się kojarzy, to on był chyba biznesmenem, raczej miał dom, a nie mieszkanie i miał wymuskaną "narzeczoną", chyba bizneswoman, która nie znosiła dzieci i chciała oddać je bodajże do domu dziecka, a niania była przeciwna. Oczywiście pomiędzy mężczyzną a nianią mocno iskrzyło. :)

Powieść była raczej w stylu Harlequin (nie pamiętam ani okładki, ani wydawnictwa). Niestety nie znam zakończenia, ponieważ nigdzie nie mogłam znaleźć pełnej wersji. Czytałam ją około 3-4 lat temu.

Z góry dziękuję za pomoc :)

Ulubiona autorka/autor: w zależności od nastroju

Post przez gosiurka » 29 stycznia 2013, o 21:07

Wiem że czytałam podobne jest Gwiaździste ranczo Dailey i Żona z ogłoszenia - Macomber a ta chmm... muszę pomyśleć :mysli:
Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki)
Przejdź na mroczną stronę..... mamy czekoladę.

Post przez mery24 » 9 października 2013, o 12:13

Są dzieci, jest wujek, niania... i wredna "narzeczona" - Cicha przystań Lamb Charlotte - może to jest to :)

Powrót do Punkt Tytułów Zagubionych