Dorotka napisał(a):Ja też większość ubrań mam w kolorze czarnym, szczególnie bieliznę - prawie wszystkie biustonosze mam czarne, tylko jeden srebrny i trzy czerwone. Tak samo majtki - różne fasony i materiały, ale kolor właściwie zawsze ten sam - czarny, bo tylko jedne mam białe, cztery czerwone i jedne w różowe paseczki. Chyba więc mam jobla na punkcie czerni.
aralk napisał(a):Też tak kiedyś mówiłam, ale z czasem mi przeszło
Duzzz, byłaś blondynką??? ZDJĘCIE!!!!!!!!
Nocny Anioł napisał(a):Nie , ja po prostu jestem za szeroka w barach, wyglądam jak bym telewizory pod pachami nosiła
duzzza22 napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):Nie , ja po prostu jestem za szeroka w barach, wyglądam jak bym telewizory pod pachami nosiła
Moja siostra chyba ma podobnie... Jej bardzo odstają 'skrzydełka'...
aralk napisał(a):Aniolku, spróbuj może kiedyś choćby w sklepie założyć inny kolor i zapytać druga osobę, choćby tę z którą tam będziesz, jak wyglądasz. A po zwykłym odruchowym - dziwnie i inaczej, zapytaj jak jeszcze
Nocny Anioł napisał(a):aralk napisał(a):Aniolku, spróbuj może kiedyś choćby w sklepie założyć inny kolor i zapytać druga osobę, choćby tę z którą tam będziesz, jak wyglądasz. A po zwykłym odruchowym - dziwnie i inaczej, zapytaj jak jeszcze
Ubrałam na urlopie biała koszulkę, pytam jak, a chłop oj kochanie sztangi ci wychodzą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości