przez Duzzz » 21 stycznia 2013, o 14:04
tajemna napisał(a):Auć. Janko to pewnie bolesne, co?
Moje ciągle się łamią, są miękkie i jakieś takie fuj.
Chyba powinnam w końcu postarać się o jakąś odżywkę.
Tajemna to kup sobie odżywkę i może jakieś witaminy do łykania, tylko, że te mają efekty dopiero po kilku miesiącach jak nie lepiej.. Odżywkę Eveline 8 w 1 spróbuj... Kupisz w Rossmannie jest w cenie 8-13 złotych zależy od promocji... Jest bardzo dobra i śmiało mogę ją polecić, no i paznokcie są ładne, bo ona jest taka mleczna, pierwsze malowanie jest bezbarwne, ale potem za drugim, trzecim razem robi się ładny mleczny paznokieć
Potem zmywasz i malujesz znowu raz, kolejnego dnia, drugi.... Na opakowaniu pisze jak jej używać by był efekt
Ja też perłowych tak nie bardzo, chociaż kilka mam
Jednak to właśnie przez zamawianie na allegro czy też wybieranie koloru z jakiś paletek, tam nie zawsze widać, że on jednak jest perłowy.
Janko to rzeczywiście świruje... Współczuję kochana
Gosiurko o ile wiem to takie klejenie paznokci jeszcze jej nie zaszkodziło... Może to tylko ma znaczeniu w przypadku stosowania 'do ustnego'. A ona raczej pazurów nie bierze... Poza tym kropelkę przykrywa lakierami..
“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise