spojler nie jest szkodliwy a w książce duuużo się dzieje, ta anielica jest bardzo umiejętnie wprowadzona. Poprzednia część była zdecydowanie do pośmiania, tu raczej boków nie zrywałam. No może z raz
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
O cholercia no przeczytałam spojler ale co tam! Popłacze sobie a co tam ach no. Z tego wszystkiego książkę w empiku właśnie zamówiłam. i pewnie zamiast się uczyć do sesji będę czytać na szybko kolejne części
a teraz przede mną Zakazane noce z wampirzycą
Każdy jest jaki jest. Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować. Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli.
Sun, pędzisz mam to samo, zamiast się uczyć do sesji czytam romanse. Część o Connorze taka wyczekana i nie zawodzi. Można się było spodziewać że to będzie przejmująca opowieść z dużą dawką miłości. Zadziwiająco szybko oboje ją sobie wyznają
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
A to zaskoczenie bo Connor sie wydaje teraz jak czytam taki totalnie przeciwny miłości i wkurzony że wszyscy jego kumple zakochani
no pędzę pędzę zamiast sie uczyc to czytam standard koncze powoli Lackberg
Każdy jest jaki jest. Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować. Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli.
Ach czyli standardowo jak zawsze jak skończę Lackberg to sie podzielę wrażeniami
Ja przeczytałam do tej pory tylko pierwszą część (polecanka od Sol ). Gdybym chciała przeczytać jeszcze z jedną, no może dwie, to które byście mi poleciły? Pytanie do fanek, rzecz jasna
“I always knew I would fall in love with you, but you were never supposed to love me back"
Aralku, na pewno najlepiej byłoby czytać wszystko i po kolei, chociażby dlatego, że poszczególni bohaterowie przewijają się we wszystkich częściach. Ale to nie dla mnie Jeżeli tak, to nie będę się nawet zabierać. Chciałam, tak w ramach parnormalnego rozerwania sobie poczytać cosik lekkiego, ale nie głupiego
“I always knew I would fall in love with you, but you were never supposed to love me back"