Levanda napisał(a):Ja gustuje w tańszych cieniach, nie wyobrażam sobie żebym miała cokolwiek Diora kupić.
Janka napisał(a):A dla mnie takie duże palety są marnotrastwem. Nie używam nigdy brązów, ani zieleni, ani niektórych odcieni innych kolorów. Raz tylko miałam większą paletę, jeszcze na studiach i nigdy więcej nie chcę.
Najbardziej lubię zestawy dwukolorowe. Z czterokolorowymi też dobrze współżyję, ale już np. pięciokolorowe paletki Diora to u mnie błąd. W żadnej jeszcze nie trafiłam na taki dobór kolorów, w której wszystkie bym używała. Zawsze conajmniej jeden pozostaje nienaruszony. Lubię je ze względu na jakość cieni, ale wolałam, gdy Dior produkował zestawy z dwoma cieniami.
Kawka napisał(a):Dziewczyny, pisałyście kiedyś o tym, że można sobie wybrać określone cienie i stworzyć własną paletę barw, tylko nie pamietam w jakiej to było firmie. Chciałabym poeksperymentować z wiśnią i czerwienią, a nie chce kupować wielgachnej palety dla jednorazowego (być może) kaprysu.
Janka napisał(a):Levanda napisał(a):Ja gustuje w tańszych cieniach, nie wyobrażam sobie żebym miała cokolwiek Diora kupić.
Tak mam ze szminkami. Wszystkie drogie obrzydliwie cuchną i wstrętnie smakują. Nie jestem w stanie się przełamać do użycia szminki, która śmierdzi jak jakaś wazelina czy coś takiego.
Jedyną firmą, która robi smaczne dla mnie szminki jest Maybelline.
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość