tajemna napisał(a):Co do fryzjerki to mam koleżankę, więc pewnie ona mnie obetnie i pewnie jeszcze doradzi, czy coś zmienić w wybranej przeze mnie fryzurze, czy zostawić tak, jak mi się ubzdura
aralk napisał(a):Duzzz, włosy proste jak drut są idealna. Kręcone są fantastyczne. najgorsze to co jest pośrednie
duzzza22 napisał(a):Ostatnio stwierdziłam, że jestem zadowolona ze swoich włosów i nawet nie zamierzam kręcić, chociaż kiedyś mi się chciało Stwierdzam, że moje proste 'druty' są stanowczo dla mnie idealne
Lorelei napisał(a):A zapuszczam Jeszcze trochę i do tyłka będą To Duzz, masz takie włosy jak ja Cokolwiek na nich zrobię, to za chwilę guzik z tego jest
Lorelei napisał(a):Janko, u mnie lakier nawet nie pomaga Kiedyś na występ dziewczyny mi włosy tapirowały i zużyły cały lakier na mnie jedną... za 10 minut nic z tapira nie zostało
Janka napisał(a):Mam tak wycieniowane końcówki, żeby lekko same się pod spód podwijały i nic nie muszę robić przy suszeniu.
duzzza22 napisał(a):A ja się cieniowania 'boję' od jakiegoś czasu, bo ostatnio robię kuce i warkocze, a jak mi zawsze cieniują to doopa potem z wiązaniem
duzzza22 napisał(a):Tapirować nie tapiruję włosów.
duzzza22 napisał(a):O pudrze to pierwsze słyszę
Janka napisał(a):Nigdy w życiu nie zrobię już trwałej. To był największy błąd mojego życia.
Wiedźma Ple Ple napisał(a):Pożegnałam polską, siwą mysz chną.
Wyszedł ładny, intensywny kolor, na naturalnym ciemnym blondzie kolor świeżo łuskanego kasztana, na rozjaśnianych pasemkach rudy.
Włosy lśnią, kolor się powoli, równomiernie spiera ale nie traci na blasku.
Janka napisał(a):duzzza22 napisał(a):O pudrze to pierwsze słyszę
Np. taki:
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=47098
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość