Letty napisał(a):Bananowy super...
Ja stosuję odżywkę Eveline 8w1-po prostu,bomba!przy systematycznym stosowaniu,paznokcie mocne i długie....pechowo przed świętami,przychaczyłam i musiałam skrócić ale kupiłam parę nowych kolorów i będę malowała...
gosiurka napisał(a):No no no Isadora.... Jestem ciekawa twojej opinii ,słyszałam , różne opinie, ale czy warto? czy uczula, na jak długo starczy i najważniejsze, czy skuteczny, wg zamierzenia, bo z tego co widzę to jest pogrubiający
Wiedźma Ple Ple napisał(a):maddalena napisał(a):Do niektórych nie dociera co się do nich mów a może jeśli ktoś jest znany bo jest znany to go pewne normy nie dotyczą?!
Znany??? A kto to do licha jest owa Dżoana???
Levanda napisał(a):Ja się przyznaje, że używam kosmetyku tak długo, aż nie ma widocznych oznak starzenia.
Janka napisał(a):Moja znajoma ma swój gabinet kosmetyczny. Gdy napoczynany jest nowy kosmetyk, to zaznacza się na nim datę rozpakowania. W określonym czasie po otwarciu, wszystko jest wywalane. Ona się wcale nie zastanawia, czy tak naprawdę dałoby się jeszcze to używać. Wywalić coś jest dla niej tańsze, niż w razie czego mieć problemy z niezadowoloną klientką.
Janka napisał(a):Moja znajoma ma swój gabinet kosmetyczny. Gdy napoczynany jest nowy kosmetyk, to zaznacza się na nim datę rozpakowania. W określonym czasie po otwarciu, wszystko jest wywalane. Ona się wcale nie zastanawia, czy tak naprawdę dałoby się jeszcze to używać. Wywalić coś jest dla niej tańsze, niż w razie czego mieć problemy z niezadowoloną klientką.
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość