joakar4 napisał(a):Dziewczyny może pamiętacie w której to było książce: bohaterka z jakiegoś powodu musiała zamieszkać z bohaterem w hotelu i poszli do łóżka. Pamiętam, że zostali kochankami przed ślubem (co u Palmer jest raczej rzadkie). Coś mi się tam z jakimiś obrazami kojarzy, ale to chyba nie w tej książce
joakar4 napisał(a):Dziewczyny może pamiętacie w której to było książce: bohaterka z jakiegoś powodu musiała zamieszkać z bohaterem w hotelu i poszli do łóżka. Pamiętam, że zostali kochankami przed ślubem (co u Palmer jest raczej rzadkie). Coś mi się tam z jakimiś obrazami kojarzy, ale to chyba nie w tej książce
duzzza22 napisał(a):joakar4 napisał(a):Dziewczyny może pamiętacie w której to było książce: bohaterka z jakiegoś powodu musiała zamieszkać z bohaterem w hotelu i poszli do łóżka. Pamiętam, że zostali kochankami przed ślubem (co u Palmer jest raczej rzadkie). Coś mi się tam z jakimiś obrazami kojarzy, ale to chyba nie w tej książce
A może to "Niebezpieczna miłość"?
Jadzia napisał(a):duzzza22 napisał(a):A może to "Niebezpieczna miłość"?
Tam obrazów żadnych nie było, i nie mieszkali razem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość