Many readers have been asking what’s on tap for 2013. Well, I’m in the middle of writing the first book in my new trilogy. I know I teased a little bit in the last newsletter that it’s set in Ireland and deals with magick. I can’t say much about the book because I’m still working my way through the story. In fact the umbrella title for the trilogy (a la The Circle or The Key trilogies) hasn’t made itself clear at this point.
I can tell you that the first book is titled Dark Witch. The trilogy features three cousins -- hereditary witches…it’s set in and around Cong, the village near Ashford Castle in County Mayo...and I need finish it before I can reveal any more.
gabith napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):W sumie to jedyna autorka, która w zasadzie pisze szybciej, niż dałoby się przeczytać, przynajmniej tak to wygląda z mojego punktu widzenia.
Się zgadzam z przedmówczynią... Ktoś w ogóle przeczytał WSZYSTKO Nory?
Janka napisał(a):Słyszałam, że nawet Nora sama wszystkich nie zna.
Księżycowa Kawa napisał(a):Ja nadal to mam w planach, kiedyś również miałam w planach zakup, ale nie wiedziałam, że to będzie ponad dwieście tytułów, choć jeśli kiedyś wygram na loterii czy coś, nie wykluczam.
Renata7 napisał(a):Ja też zawsze chciałam , ale nie wiem czy mi sie uda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości