Janka napisał(a):Cieszę się, Agatonie, że wyszłaś z tego bez szwanku.
Mam nadzieję, że Alias też jest cała i zdrowa.
Byłam wtedy zmęczona i zamiast iść spać, to pisałam duże głupoty.Spoiler:
Jadzia napisał(a): polecam wszystkim znajomym - akurat za takie swoje trzeba zapłacić (jak na lubelskie ceny), ale warto.
Janka napisał(a):To super, Alias, że nic Ci się nie stało.
Nie wybaczyłabym sobie, gdyby przez zawartość tamtego spoilera skrzywdzone zostały niewinne osoby.
maddalena napisał(a):ile cicheczek, chociaż ci ulizani to nie dla mnie, nie lubię takich...Jadzia napisał(a): polecam wszystkim znajomym - akurat za takie swoje trzeba zapłacić (jak na lubelskie ceny), ale warto.
gdzie, gdzie... ja trż tak kce. Ps. prawdopodobnie zdjęcie w paszporcie będę miała do powtórki... przyda się ten fotograf
Janka napisał(a): Dorotko, opisz nam koniecznie swoje fantazje, ale ich nie kasuj.
Dorotka napisał(a):tak podkręcasz atmosferę, że nam tu spodnie spadają razem z majtkami.
Janka napisał(a): Teraz jestem niesamowicie zadowolona z tych efektów ubocznych, a nawet Wam zazdroszczę, ponieważ wiem, co tam było i mnie majtki od tego nie spadają.
Janka napisał(a):Tych perwersyjnych fantazji nie musisz nam zdradzać, Dorotko, jeśli nie chcesz. Ale choć odrobinkę tych nieperwersyjnych byś mogła ...
duzzza22 napisał(a):Drugi byłby fajny, ale jest w nim tyle retuszy
Agaton napisał(a):duzzza22 napisał(a):Drugi byłby fajny, ale jest w nim tyle retuszy
Uhmm Tyłek ma taki, że chętnie bym ugryzła Ale trochę za bardzo poprawiony... No, przynajmniej coś dziwnego ma z ramionami
Agaton napisał(a):duzzza22 napisał(a):Drugi byłby fajny, ale jest w nim tyle retuszy
Uhmm Tyłek ma taki, że chętnie bym ugryzła Ale trochę za bardzo poprawiony... No, przynajmniej coś dziwnego ma z ramionami
Powrót do Aleja Czerwonych Latarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości