aralk napisał(a):A ja nie potrafię patrzeć na tę okładkę, bez pamiętania o nieprzetłumaczonym końcu
Janka napisał(a):Oj, żeby tylko nikt z Ambera teraz tu nie zajrzał, bo jak się dowiedzą, że chwalona jest jedna ich okładka, to znowu będą przekonani, ze robią wszystko najlepiej na świecie.
Księżycowa Kawa napisał(a):aralk napisał(a):A ja nie potrafię patrzeć na tę okładkę, bez pamiętania o nieprzetłumaczonym końcu
No tak, jakżeby inaczej... Ależ wtedy się zdziwiłam, zresztą moja siostra też. No i po dzień dzisiejszy nie do czytałam. Muszę kiedyś sprawdzić, jak to wygląda w przypadku Ambercomu.
Janka napisał(a):Oj, żeby tylko nikt z Ambera teraz tu nie zajrzał, bo jak się dowiedzą, że chwalona jest jedna ich okładka, to znowu będą przekonani, ze robią wszystko najlepiej na świecie.
Mnie też się ona podoba, ale gdyby mniej szmaty użyto, np. na górze, to na zdrowie by jej wyszło.
Może z kutasika też mogliby zrezygnować.Spoiler:
aralk napisał(a):A ja nie potrafię patrzeć na tę okładkę, bez pamiętania o nieprzetłumaczonym końcu
Księżycowa Kawa napisał(a):Janka napisał(a):Oj, żeby tylko nikt z Ambera teraz tu nie zajrzał, bo jak się dowiedzą, że chwalona jest jedna ich okładka, to znowu będą przekonani, ze robią wszystko najlepiej na świecie.
Bo akurat zdarzył im się wypadek przy pracy...
Powrót do Okładki i ilustracje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość