LiaMort napisał(a):a mi kwiaty rosną... zwłaszcza te pnące. bluszcze i takie tam.
a moja mama to mogłaby kwiaciarnie otworzyć... ma z 11 storczyków.
Janka napisał(a):Jak sobie kupię czasem coś w doniczce, co kwitnie, to strasznie nie lubię, gdy mój facet z moim kwiatkiem potem rozmawia.
Wiem, że jak się z roślinami rozmawia, to lepiej rosną, ale jego monologi wygladają tak: Biedactwo, mamusia cię nie kocha. Jakby kochała, to by cię podlała. A ona nic, tylko czyta, a na ciebie nawet nie spojrzy. Szkoda, że twoją mamusią nie został ktoś, kto by cię kochał, to miałbyś szansę przeżycia. Bo przy tej mamusi, to szybciutko zdechniesz. itd
Nic dziwnego, że potem naprawdę zdychają.
duzzza22 napisał(a):Okropny tatuś Gorszy od mamusi, bo nie wolno źle o innych mówić
gosiurka napisał(a):Dla mnie to będzie tekst dnia ,dzięki
maddalena napisał(a):Jakiś czas temu chwaliłam się moim fiołkiem...niestety czas rozkwitu już mu miną. Biedak umiera
Nie wiem co się z nim dzieje
maddalena napisał(a):Też tak pomyślałam więc zaczęłam go mniej podlewać ale i tak umiera. Chyba usycha Mam talent.
Tak po prawdzie to już prawie nic z niego nie zostało ale nie dam mu umrzeć, odżyje!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość