Lucy napisał(a): duzzza22 czemu nie lubiłaś "Paulinę" ? Była ok. pamiętam ,że siostra do tej pory bardzo mile ją wspomina . To było po " Esmeraldzie" ,gdzie grał Colunga .
Wkurzała mnie ta cała wojna pomiędzy tymi siostrami. Nie pamiętam o co dokładnie chodziło nawet w tym, bo nie oglądałam całego, w sumie może z 10 odcinków na całość. Było to ledwo do zniesienia dla mnie. Takie jakieś oklepane i to, że jedna drugiej odbijała faceta. Jednak chyba koniec był fajny
Lucy napisał(a):Pamiętacie "Fiorellę" ? http://www.youtube.com/watch?v=JHiGvS33H-o Jedna z moich ulubionych telenowel ...
Oj ja Cię pamiętam! A ja tego Salvadora del Solar KOCHAŁAM Ale ciii....
Kawka napisał(a):O, jakie perełki wyciagnełyście z lamusa. Większość z nich ogladałam, tylko "Rubi" nie pamiętam. W tym czasie byłam zafascynowana telenowelami, więc oglądałam wszystkie, na jakie się zdołałam natknąć.
To chyba była jedna z nowszych telek i może dlatego rzadko się ją pamięta u nas chyba nosiął ona tytuł "Cena marzeń"
Kawka napisał(a):Czy to w "Cristinie" grała dziewczynę zgwałconą przez przyszłego teścia? Była jeszcze kostiumowa telka z nią - "Amore real", gdzie bohaterka grana przez Noriegę musiała wyjść za mąż za bogacza, choć kochała zwykłego żołnierza. Rewelacyjne to było. Zresztą tez grała tam świetna Helena Rojo. Lubię tę aktorkę.
Tak! To właśnie z tej telki najbardziej kojarzę aktorkę, właśnie z "Prawdziwej miłości"
Hmm.. Wybiję się i zapytam "Twarz Analiji" ? O czym to było To coś z tym jachtem, gdzie się kochali
"Stelliny" nie znam niestety
A pamiętacie taką telkę gdzie było hmm kilka par głównych, ehh to znaczy były 3 , 4 siostry, przyjaciółki i do nich potem też chyba jacyś bracia. Pamiętam jakieś plantacje czy rancza. Szukałam wczoraj, ale nie pamiętam