aralk napisał(a):Jeszcze ksiązki nie dostałam, więc szans na zapoznanie nie miałam
Ale mam pytanie - czy któraś czytała coś Chattam Maxime czy McFadyen Cody? Możecie coś o nich powiedzieć?
duzzza22 napisał(a):aralk napisał(a):Jeszcze ksiązki nie dostałam, więc szans na zapoznanie nie miałam
Ale mam pytanie - czy któraś czytała coś Chattam Maxime czy McFadyen Cody? Możecie coś o nich powiedzieć?
Dziwne, że jeszcze książki nie masz. Moje już dawno przyszły i nawet już jedną wysłałam w Polskę
aralk napisał(a):Ale mam pytanie - czy któraś czytała coś Chattam Maxime czy McFadyen Cody? Możecie coś o nich powiedzieć?
basik napisał(a):aralk napisał(a):Ale mam pytanie - czy któraś czytała coś Chattam Maxime czy McFadyen Cody? Możecie coś o nich powiedzieć?
Ja czytałam Chattam Maxime Tajemnicę chaosu- bardzo dobra sensacja, a potem zaczęłam Otchłań zła idla mnie była zbyt okrutna, za dużo brutalnych scen przemocy i dałam sobie spokój...ale mam nadzieję, że kiedyś jeszcze do tego autora wrócę, tylko muszę mieć do takiej mocnej literarury nastrój.
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości