Nie ma lepszego sposobu na cieszenie się kawą niż sączenie jej z kubka „zero gravity”, który to zawsze utrzymuje równowagę, a wykres widoczny na nim przedstawia, z której strony trafi nas strzała Amora. Więcej informacji na temat tego oryginalnego kubka znajdziesz na stronie ich autora, Zero Gravity.
zdecydowane nie dla tych kolczyków i myszki-myszy-fuj
________________***________________
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
"I read a story to-night. It ended unhappily. I was wretched until I had invented a happy ending for it. I shall always end my stories happily. I don't care whether it's 'true to life' or not. It's true to life as it should be and that's a better truth than the other."
Większość biżuterii paskudna. Najgorsze są zębowe. Ciężko stworzyć coś nowego. Prawie wszystko już było. Projektanci na głowie stają, żeby zwrócić na siebie uwagę. Niektóre ich próby są żałosne.
o kurczę. Zwariowana ta biżuteria. Ale na ostatnim obrazku serdeczny palec bardzo mi się podoba. Ładnie to wygląda, chociaż raczej zgubić bardzo łatwo...