tajemna napisał(a):A tak przy okazji znalazłam coś ciekawego
9 dziwnych kolorów, o których prawdopodobnie nawet nie słyszeliście
Dorotka napisał(a):Bo do niebieskiego trzeba mieć odpowiedni typ urody. Wydaje mi się, że w niebieskim [szczególnie w takim odcieniu jaki miała Jadzia] chyba najlepiej wyglądają jasne blondynki, oraz szatynki i brunetki o ciemniejszej cerze.
Dorotka napisał(a):No to już nie wiem od czego to zależy, że jednemu ładnie w danym kolorze, a drugiemu nie. Pamiętam jedynie, że moja przyjaciółka, też Dorota zresztą, zdecydowanie lepiej wyglądała w niebieskościach, żółciach i wielu innych kolorach niż ja, bo miała ciemną karnację i ciemne włosy. Miałyśmy podobne figury i byłyśmy dość proporcjonalnie zbudowane, a jednak na niej wiele rzeczy fajniej wyglądało, właśnie z powodu cimniejszej cery i ciemniejszych włosów.
kasiek napisał(a):Ja do tej pory nie wiem w czym mi dobrze i dlatego chodzę we wszystkim .
W żółtym tyż..... i w niebieskim i w zielonym i w fuksjowym i w.... i jak zaszaleję to ja półdupek zza krzaka wyglądam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości