Jadzia napisał(a):Janko, a wszystkie przeczytane co na tych zdjęciach?
bandit napisał(a):Janka, ja mam wiecej,ale się nie chwalę
bandit napisał(a):dbaj o nie
Lilia napisał(a):Od razu widać, że niemiecka Mira bardziej rozpieszcza swoich czytelników. Widziałyście te autorki, te tytuły, które wydają? A u nas wciąż odsmażane kotlety
maddalena napisał(a):Janko jesteś wielka
maddalena napisał(a):jak wielka jest Twoja biblioteczka.
duzzza22 napisał(a):Czy biała kanapa i białe poduszki się za bardzo ze sobą nie zlewają. Wolałabym do nich stanowczo turkus. Dla jakiegoś przyjemnego kontrastu
Lilia napisał(a):Wiesz dlaczego twojemu podobają się te białe poduszki? Bo faceci nie lubią poduszek na kanapach Teraz ich nie widzi
Lilia napisał(a):Wiesz dlaczego twojemu podobają się te białe poduszki? Bo faceci nie lubią poduszek na kanapach Teraz ich nie widzi
duzzza22 napisał(a):Janko ja uważam, że każdy inny kolor byłby dobry byle nie biel, za mały kontrast nawet kremowa podusia do białej kanapy jest lepsza
Janka napisał(a):duzzza22 napisał(a):Janko ja uważam, że każdy inny kolor byłby dobry byle nie biel, za mały kontrast nawet kremowa podusia do białej kanapy jest lepsza
Troszeczkę kontrastu między tymi kolorami jest. Malusio, ale wystarczajaco, żeby się całkowicie nie zlewało. Kanapy są z matowej skóry, białe, ale w kierunku jasnoszarego, jak śnieg, który spadł już chwilę temu, a nie calkiem świeży. Poduszki natomiast są w odcieniu mlecznym z połyskiem.
Janka napisał(a):Czym dłużej się przyglądam, tym bardziej mi się nie podoba.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości