Tsuki napisał(a):A mnie prawdę mówiąc trochę odstraszyło. O ile oczy mi się bardzo podobają, to te usta, jakoś jej nie pasuje przygryzanie wargi...
Bursztynowa Czerwień napisał(a):kr3jzolek napisał(a):Szczerze się przyznam, że jestem ciekawa takiego produktu, jak to działa kiedyś sobie kupię
Kiedyś dostałam podobny od mojego chłopaka, bym hmm... korzystała, gdy go nie ma powiem szczerze... gdyby nie fakt, że baterie cholera trzeba ładować, to byłby idealny
Nocny Anioł napisał(a):Bursztynowa Czerwień napisał(a):kr3jzolek napisał(a):Szczerze się przyznam, że jestem ciekawa takiego produktu, jak to działa kiedyś sobie kupię
Kiedyś dostałam podobny od mojego chłopaka, bym hmm... korzystała, gdy go nie ma powiem szczerze... gdyby nie fakt, że baterie cholera trzeba ładować, to byłby idealny
ja swojemu powiedziałam ze jak mi coś takiego kupi, to pójdzie w odstawkę, i chyba sie wystraszył że nie używany będzie i samotny
Bursztynowa Czerwień napisał(a):A tak powstrzymać się nie mogłam
Powrót do Aleja Czerwonych Latarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości