Całe życie jest jak oglądanie migawki, pomyślał. Tylko zawsze wygląda tak, jakby człowiek przyszedł o dziesięć minut spóźniony i nikt nie chce mu opowiedzieć, o co chodzi, więc musi sam się wszystkiego domyślać. I nigdy, ale to nigdy nie zdarza się okazja, żeby zostać na drugi pokaz. Ruchome obrazki Terry Pratchett
Znalazłam boskie zdjęcia dla dziewczyn do avków, ale mi wyskakuje Określenie wymiarów obrazka nie było możliwe Nie wiem w czym problem. Siedziałam chyba z godzinę, a potem się okazało, że nic nie mogę zamieścić. Przykładowa strona z fotką: http://picfor.me/en/viewimg/502613/tag/556/user/131494
“I always knew I would fall in love with you, but you were never supposed to love me back"
świetna strona Alias,zajumałam sobie parę obrazków w moim ulubionym stylu
________________***________________
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
Ale fajne te obrazy Brenta Heightona. Zauważyłyście, że na żadnym nie ma twarzy? Pewnie żeby w wyobraźni sobie siebie tam wstawiać. Najpierw mi się 3 i 4 najbardziej spodobały, ale po dłuzszym przyjrzeniu, wybieram pierwszy.
I już masz w avku tą, która najbardziej mi do Ciebie pasowała Może inne dziewczyny też coś dla siebie znajdą (Tajemna, Duz, Basik, Joakar, Adra, Syn, Ewa- już była )
“I always knew I would fall in love with you, but you were never supposed to love me back"
Śliczności, zwłaszcza ta ostatnia seria mi się podoba.
Aby poznać wartość jednego roku, zapytaj studentów, którzy oblali egzamin wstępny. Aby poznać wartość jednego miesiąca, zapytaj matki, która urodziła wcześniaka. Aby poznać wartość jednego tygodnia, zapytaj wydawcę tygodnika. Aby poznać wartość jednej godziny, zapytaj zakochanych, którzy czekają na to, aby się zobaczyć. Aby poznać wartość jednej minuty, zapytaj ludzi, którzy przegapili swoją stację jadąc pociągiem. Aby poznać wartość jednej sekundy, zapytaj kogoś, komu udało się uniknąć wypadku. Aby poznać wartość jednej milisekundy, zapytaj kogoś, kto podczas Igrzysk Olimpijskich zdobył srebrny medal. Wskazówki zegara będą wciąż odmierzać czas, dlatego też ceń każdą chwilę. I traktuj dzień dzisiejszy jak największy dar, który został Ci ofiarowany. "Yuuki"