przez Duzzz » 11 września 2012, o 13:44
wiedzmaSol napisał(a):Duz, i jak, drażni Cię Małach w
Lekarzach? Gra fajniej niż w
Magdzie jak dla mnie. Mniej cipowato
Koooośśśściii czekam na ósmy sezon i się doczekać nie mogę, pewnie się okocę do tego czasu.
Pisałam już, że chyba Małaszyńskiego to nawet polubię.
Uwielbiam jego 'głupawkę' jak on się do niej zaleca
Wczoraj, to znaczy dziś w nocy płakałam jak szedł ten tekst o burakach
Chyba kr3jzolek napisała, że on taki pućkowaty się troszkę zrobił i może też dlatego tak sympatyczniej wygląda w tej roli
Róczka jest też dobra, zawsze podoba mi jak się uśmiecha
Niczym ja pełną 'gębą'
Aaa Bobrowski to całkiem całkiem dobre ciacho do posmakowania
"Kości" to przez Ciebie, nie pamiętałam już dobrze tych perypetii od początku więc zachciało mi się obejrzeć, no i co już mam 7 odcinków sezonu 1 za sobą
Jacy oni wszyscy jeszcze nieogarnięci. Tylko Booth się nie zmienił
No i Bones w nieduży stopniu tylko
Reszta przeszła kolosalne zmiany a szczególnie te rude loczki Hodgins
“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise