Janka napisał(a):Dziękuję, Aniołku! Są wspaniałe. Gdybym była mumią, to bym się obudziła w momencie, gdy przyczytałam, że jest coś dla Janki. Jeśli istnieje pozycja siedząca-na-baczność, to ja się w niej z wrażenia znalazłam. Plus wielkie oczy.
Wczoraj wieczorem Duzzza mnie zawstydziła w wątku z erotycznymi, bo bez problemu się potrafi dzielić obrazkami. A ja, jak mi się coś spodoba, to zaraz do gardła skaczę wszystkim, co ręce po "mój" obrazek wyciągają. Obiecałam sobie, że będę pracować nad swoim charakterem i zacznę się dzielić.
Ale jeszcze nie teraz!
Zamawiam sobie dwa pierwsze na avatary. Pierwszy zaraz, a kurczakowy na Wielkanoc.
P.S. Duzzza, nie bój, nie będę warczeć o trzeciego. Przynajmniej się staram.
Janka napisał(a):duzzza22 napisał(a):Ja zawstydziłam Wybacz
Nie zawstydziłaś mnie specjalnie, to nie przepraszaj. To Twój przykład mnie zawstydził. Dałaś mi do myślenia swoją piękną postawą. Dlatego postanowiłam brać z Ciebie przykład. Na razie mi nie wychodzi, ale pracuję nad tym.
Janka napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):"przewidywalna", a może się po prostu poznajemy
a może ja mam talent do znajdywania fajnych obrazków
Oj tak, talent na pewno masz!
W tym wątku dużo utalentowanych osób grasuje. Warto zaglądać.
aralk napisał(a):niestety, nie da się
LiaMort napisał(a):to ja powzdycham o i pożyczę tylko..xD oddam potem.
Nocny Anioł napisał(a):Tak Janko możesz
bandit napisał(a):Janka napisał(a):Czy mogę piszczeć?
Możesz, dziś wyjątkowo pozwalam.
Powrót do Okładki i ilustracje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości