Renata7 napisał(a):Czytam właśnie tom piąty i coraz bardziej mi się podoba . Czwóreczka to majstersztyk
.
Oj tak, Czwórka jest cudna. Tylko 12 i 10 ją przebiło w moich oczach. Jak są ogłaszane jakieś głosowania na ulubione tomy, to Czwórka jest zawsze wysoko.
Renata7 napisał(a):Tylko gnębi mnie jedno pytanie . Z kim w końcu będzie Stephanie ?
Nie martw się, Evanovich na pewno nam nie zrobi żadnego świństwa na tym polu.
Morelli jest jej miłościa od wczesnego dzieciństwa. Trzymam kciuki, żeby z nim Stephanie założyła rodzinę.
Renata7 napisał(a):Nie wiem . Obejrzałam najpierw film , a potem zabrałam się za serię i jak teraz wyobrażam sobie ją z tym chłopaczkiem to
Tak, też to powtarzam, że chociaż aktor ma 40 lat, to wygląda w filmie najwyżej na 25, a to przeszkadza.
Pocieszające jest, że Stephanie nie ma być zakochana w Rangerze takim, jaki był w części pierwszej. Zbliży się z nim dopiero w dalszych częściach, a do tego czasu przechodzi on w książkach wielką metamorfozę. Jeśli będą dalsze filmy, to filmowy Ranger taż będzie tę metamorfozę przechodził. I pewnego dnia może będzie wyglądał tak, że uwierzymy w jej miłość do dwóch fajnych ciach na raz.