duzzza22 napisał(a):Byłam na tym i prawie spałam Kilka momentów śmiesznych, ale szczerze powiedziawszy to mnie ten film nie zachwycił, a aktor grał w "Chłopaki też płaczą" i tam też latał na golasa Wolę go ZNACZNIE w tamtym wcieleniu niż w obecnym filmie z jego udziałem. Patrzyłam na zegarek i tylko czekałam za ile łaskawie się ten film skończy. Takie ja odniosłam wrażenia Mój tylko jakoś pomagał mi przetrwać
LiaMort napisał(a):Julian się zakochuję to warto zobaczyć...xD
Janka napisał(a):Lucy Lawless, Alicia Keys, Sarah Michelle Gellar, Eliza Dushku, Cameron Diaz, Zoe Saldana, Lynn Collins, Bridget Fonda, Maggie Q, Juliette Lewis, Drew Barrymore, Demi Moore, Famke Janssen, Halle Berry, Carrie-Ann Moss, Rose McGowan, Brigitte Nielsen, Jennifer Garner, Rosario Dawson, Diana Rigg, Charlize Theron, Salma Hayek, Sharon Stone, Jessica Alba, Jamie Lee Curtis, Kate Beckinsale, Jessica Biel, Lucy Liu, Michelle Yeoh, Kristanna Loken, Zoe Bell, Geena Davis, Cynthia Rothrock, Sigourney Weaver, Uma Thurman, Pam Grier, Angelina Jolie, Milla Jovovich, Linda Hamilton, Michelle Rodriguez
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości