Lorelei napisał(a):Wsadź se lejek i od razu do gardła Zawsze mniej czuć A o mydełko koleżanka mnie jakiś czas temu pytała, nawet jej podawałam nasz adres, ciekawe czy się zarejestrowała
wiedzmaSol napisał(a):akurat o odżywki do rzęs jakoś nie wierzę, no ale za takie pieniądze to ona powinna cuda robić. Okaże się
Duz, a mydełko na pewno nie działa na zasadzie placebo, sama zobaczysz, że daje efekt już przy zmywaniu go. Nie zachwalałabym przecież czegoś co jest guzik warte
Lore, a Ty używasz go?
wiedzmaSol napisał(a):żel do mycia twarzy, oczyszczający na trądzik
on ma jakieś tam złuszczające właściwości silne i w połączeniu z lekkim masażem zapobiega wrastaniu włosków.
Jadzia napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):żel do mycia twarzy, oczyszczający na trądzik
on ma jakieś tam złuszczające właściwości silne i w połączeniu z lekkim masażem zapobiega wrastaniu włosków.
Ooo, super pomysł. Mam nawet taki co kupiłam i nie używam, bo mi strasznie wysusza skórę, więc spróbuję. Wielkie dzięki
Jadzia napisał(a):Pytanie mam dziewczyny. Macie jakiś dobry sposób na wrastające po depilacji włoski na nogach?
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości